PARAMIS
COACHING
MENTAL COACHING BRENGT BALANS IN JE LEVEN
Succes garantie streven naar perfectie

Lifestyle coaching 

Leef vol enegie en vrij van kwaaltjes!

Lifestyle coaching van Paramis helpt je om de regie over je leven en gezondheid weer terug te krijgen. Persoonlijke verantwoordelijkheid noemen wij dat. Ons programma is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en helpt je bij het maken van nieuwe en gezondere keuzes. Met als resultaat: energie en vitaliteit voor body, mind & spirit.

Sinds kort werken wij samen met Melissa Scherpenzeel van Healthinezz. Dankzij deze samenwerking kunnen wij Lifestyle Medicine Coaching en Energetische Therapie toevoegen aan onze diensten. Zodoende kunnen wij onze clienten nog beter van dienst zijn! (NIEUW!)

Dus: Weg met allergieën, pijntjes en andere ongemakken! 

Lifestyle coaching van Paramis is resultaatgericht, no-nonsense, snel en effectief en richt zich op een gezonde levensstijl d.m.v.:

  • Ontspanning
  • Beweging en sport
  • Voeding
  • Spiritualiteit
  • Analyse van omgevingsfactoren

 

Behandelingen

Ter aanvulling en ondersteuning van het Lifestyle Coaching Programma bieden wij verschillende behandelingen aan:

Japanse massage

Deze Japanse massage richt zich in eerste instantie op het verlichten van pijn maar brengt ook ontspanning teweeg van de spieren en de geest.
Deze massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende Oosterse massagetechnieken en kan slechts door zeer ervaren massage specialisten worden uitgevoerd. 

Effect

De massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op en massage werkt ook in op de chakra’s. Het verlicht op mentaal niveau stress en helpt je bovendien bewuster te maken van je lichaam als geheel. 

Techniek

Bij deze Japanse massage ligt het accent op het verlichten van pijn maar gelijktijdig wordt de mens als een geheel behandelt. Er zijn speciale punten in je lichaam waar je emoties en spanningen opslaat. De behandeling richt zich ook op die punten en kan daarbij kan gebruik gemaakt worden van etherische oliën. De gebruikte grepen zijn over het algemeen krachtig en langzaam. De masseur integreert techniek met intuïtie en werkt afgestemd op de energie van de cliënt.  

De behandeling richt zich meestal op de rug, nek en schouders en omdat de massage de zenuwen in de rug bereikt die naar elk deel van het lichaam lopen, voelen de meeste mensen zich na de behandeling diep ontspannen. 
 

Behandelduur: 45 minuten

Kosten: € 90,-


 X 

Japanse massage

Naam:
Email:
Telefoon:
Je bericht aan ons: 
 X 

Energetische behandeling

Tijdens een energetische behandeling werken we alleen in het energieveld van mensen. Dit energieveld bestaat uit meerdere lagen. De aura bestaat uit zeven lagen, die naar buiten toe steeds ijler en subtieler worden. Ook heeft de mens zeven hoofdchakras die weer met deze auralagen in verbinding staan.

Chakras

Chakras zijn draaikolkjes van energie die zijn aangesloten op de verticale energiestroom die via het ruggenmerg loopt. Op deze manier staan alle chakras met elkaar en met de auralagen in verbinding. Elk chakra heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant een opening, waarbij de voorkant in verbinding staat met de gevoelscentra en de achterkant met de wilsfunctie. Door onze chakras te openen vergroten we de energiestroom, waardoor we ons gezonder voelen.

Een blokkade wordt veroorzaakt door het niet in evenwicht zijn van het energiesysteem en de doorstroming niet goed werkt. Elk chakra is gekoppeld aan fysieke delen van ons lichaam. Door nu de chakras en het energieveld af te tasten kunnen we de eventuele blokkade opsporen. Ook psychologische blokkades kunnen zo herkend worden. Door middel van de energetische behandeling kunnen we deze gebieden gaan manipuleren zodat de energiestroom zich uiteindelijk weer kan gaan herstellen.

Bij deze behandeling wordt in principe alleen in het energieveld van de cliënt gewerkt. Zo nu en dan is aanraking echter noodzakelijk met name als het gaat om behandeling van de drukpunten van specifieke energiebanen (Chinese energetica).

De therapeut geeft op een ontspannen, moeiteloze manier energie aan de cliënt door, waarbij de verzwakte of verstoorde energie wordt ondersteunt en in goede banen wordt geleid tot het energiesysteem weer in balans is.

Behandelduur: 60 minuten

Kosten € 90,-

 X 

Energetische behandeling

Naam:
Email:
Telefoon:
Je bericht aan ons: 
 X 

Coaching, massage en energetische behandelingen in één praktijk is wellicht niet voor iedereen een logische combinatie, maar deze scheidslijn tussen lichamelijk en geestelijk is typisch iets voor de Westerse geneeskunde.

In de Oosterse geneeskunst is de combinatie van coaching, massage en andere behandelingen wel heel logisch. De meeste coaching- en massage-praktijken gaan dan ook uit van een Oosterse, holistische benadering van het lichaam. Een benadering waarbij de combinatie van coaching en massage en/of energetische behandeling juist een krachtige mix kan zijn.