PARAMIS
COACHING
MENTAL COACHING BRENGT BALANS IN JE LEVEN
Succes garantie streven naar perfectie

Mental coaching

Shit happens, en niet zelden op een onverwacht moment. De kunst is hoe je met deze omstandigheden en de pijn die hiermee gepaard gaat, omgaat. Of het nu gaat om een burn-out, spanning in een huwelijk, het verlies van een dierbare of een angststoornis, een van onze coaches helpt jou! 

Tijdens onze coachingstrajecten reiken we je de tools aan om tot persoonlijk inzicht te komen, om te groeien en jezelf meer te ontwikkelen. Wij bieden praktische handvatten en gaan samen door een leerproces om dieper inzicht te krijgen in de oorzaken van de problemen. Je ontwikkelt a.h.w. een helicopterview zodat je alles weer helder en in perspectief kunt zien.

 

Naar onze mening is de basis van succes altijd bewustwording. Dat is het fundament. Begrijpen waarom je deed wat je deed en waarom het mis ging. Leren van je fouten en samen op een praktische en realistische manier een haalbaar plan ontwikkelen.

Klinkt eenvoudig en eigenlijk is dat het ook. Paramiscoaching biedt je de kennis en ondersteuning waardoor gestelde doelen binnen handbereik komen.

Maak nu kennis met deze succesvolle methode gebaseerd op ruim 25 jaar ervaring en geef jouw persoonlijke toekomst op een enthousiaste, verfrissende en energieke manier vorm.

 

Meld je aan voor een gratis oriëntatiegesprek

Naam:
Email:
Telefoon:
Je bericht aan ons: 
 X